Giriş Kayıt
Friends With Benefits (2011-)
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [1 Mesaj] « Önceki konuSonraki konu »
Yazar Mesaj
furiousthing
Eski Yönetici

İletiler: 1456

Özel mesaj gönder
furiousthing Eski Yönetici
 [Tanıtım] Friends With Benefits (2011-)

"Parenthood" ve "Arrested Development" dizilerinin ve "A Beautiful Mind" filminin Oscar ve Emmy ödüllü yapımcılarından Brian Grazer ve "500 Days of Summer" filminin yazarları Scott Neustadter ve Michael H. Weber'den beş arkadaş ve onların ilişki sınırlarına dair bir komedi dizisi geliyor...

resim

Friends with Benefits, Amerikan NBC televizyonunda 2011 yılında yayınlanmaya başlanacak olan yeni bir komedi dizisidir.

Friends with Benefits
2011
Friends with Benefits
Komedi60 dk

Yönetmen: Fred Savage
"Parenthood" ve "Arrested Development" dizilerinin ve "A Beautiful Mind" filminin Oscar ve Emmy ödüllü yapımcılarından Brian Grazer ve "500 Days of Summer" filminin yazarları Scott Neustadter ve Michael H. Weber'den beş arkadaş...
6.5 (3,467 Oy)

Konusu: Flört etmek zor bir iştir. Aslında, çoğu zaman başarısız geçen bir gecenin ardından karşınızdakine daha yaratıcı yöntemlerle açılmaya çalışmak oldukça rahatsız edici bir durumdur. Ben, Sara, Hoon, Aaron ve Riley, tam da bu durumdan muzdarip olan oldukça yakın bir arkadaş grubudur. Kötü bir yatak deneyiminden sonra, manevi (ve bazen de fiziksel) destek amacıyla birbirlerine açılırlar. Hem, akadaşlar ne içindir ki? İşte bu düşünceden yola çıkan dizimiz, gerçek aşkı bulmadaki zorlukları gözler önüne sermekte oldukça iddialı...

resim

Oyuncu Kadrosu:

Ryan Hansen-Ben Harrison
Danneel Harris-Sara Welker
Fran Kranz-Aaron Greenway
Jessica Lucas-Riley Kuleck
Ian Reed Kesler-Hoon

Resmi Sitesi: http://www.nbc.com/friends-with-benefits/

İletiTarih: 28 Ocak 2011 05:05
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [1 Mesaj] « Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2023