Giriş Kayıt
"Dr. Frost" (2014) - Skr-
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 16 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Sayfa:: 1, 2 Sonraki »
Yazar Mesaj
seungrizm

İletiler: 674

Özel mesaj gönder
seungrizm
 [Çeviri] "Dr. Frost" (2014) - Skr-

resim

Doctor Frost
2014
Doctor Frost
Suç

Yönetmen: Yong-Il Sung
Baek Nam Bong (Song Chang Ui) Dr. Frost olarak bilinmektedir. Genç yaşta psikoloji profesörü olmuştur. Son derece zeki biridir ama çocukken beyninin ön lobunda oluşan hasar nedeniyle yakınlık kurmakta zorlanmaktadır. Gün boyunca kampüste danışman olarak, geceleri...
6.8 (112 Oy)

Konu: Baek Nam Bong (Song Chang Ui) Dr. Frost olarak bilinmektedir. Genç yaşta psikoloji profesörü olmuştur. Son derece zeki biridir ama çocukken beyninin ön lobunda oluşan hasar nedeniyle yakınlık kurmakta zorlanmaktadır. Gün boyunca kampüste danışman olarak, geceleri ise barmen olarak çalıştadır. Daha sonra Danışma merkezinde Yoon Sung Ah (Jung Eun Chae) adındaki öğretim görevlisi ile çalışmaya başlar.. Yoon Sung Ah danışma merkezinde oldukça hevesli ve cana yakındır.. Yardım için oraya giden insanların sorunları çözmek için birlikte çalışmaya başlarlar.

Alıntıdır...

Yönetmen: Sung Yong-Il
Yazar: Lee Jong-Bum (original comic), Heo Ji-Young
Tür: Suç, Gerilim, Gizem
Bölüm Sayısı: 10
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2014
Yayın Zamanı: Pazar

Trailer 1

Sürprizbozan: Göster

Trailer 2

Trailer 3

Evetttt yeni bir projeyle daha karşınızdayım. Füüü üüü üü Hep bu tür dizi çevirmek istemiştim. Bölüm sayısı ve hafta tek bölüm olması çeviri üstlenmeme sebep oldu. Punky Kısmetse eş zamanlı gitmeye çalışacağım. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum. Heyoo Çok Seviyor

Not: Diğer dizimde psikoloji üzerine. Sanırım psikolojik hastalık başladı bende Melek ama.. hahahahaha Gülücük

İletiTarih: 24 Kasım 2014 11:41
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
Quaresmania
You talkin' to me?
EditörHaber Editörü

İletiler: 18068

facebook twitter E-Posta gönder Özel mesaj gönder
Quaresmania
You talkin' to me?
EditörHaber Editörü
Kolaylıklar dilerim. Saygılar

İletiTarih: 24 Kasım 2014 11:43
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
juliet
Uzak Doğu Sineması
Çevirmen

İletiler: 3323

Özel mesaj gönder
juliet
Uzak Doğu Sineması
Çevirmen
Kolay gelsin, seungrizm Saygılar :=)

İletiTarih: 24 Kasım 2014 13:19
Themis

İletiler: 3967

Özel mesaj gönder
Themis
Benim hayatımı da diziye döksünler acayip psikolojik bir şey çıkar. Onu da sen çevirirsin. hahahahaha Duramamışsın yine. yakaladım Kolay gelsin bakalım canım. Hıhı

İletiTarih: 24 Kasım 2014 13:53
Splash
Müdavim

İletiler: 5892

Splash Müdavim
Kolaylıklar dilerim. Gülücük

İletiTarih: 24 Kasım 2014 14:05
SonNefesim
Uzak Doğu Sineması
Güvenilir Yükleyici

İletiler: 1947

twitter E-Posta gönder Özel mesaj gönder
SonNefesim
Uzak Doğu Sineması
Güvenilir Yükleyici
Kolay gelsin

Doctor Frost
2014
Doctor Frost
Suç

Yönetmen: Yong-Il Sung
Baek Nam Bong (Song Chang Ui) Dr. Frost olarak bilinmektedir. Genç yaşta psikoloji profesörü olmuştur. Son derece zeki biridir ama çocukken beyninin ön lobunda oluşan hasar nedeniyle yakınlık kurmakta zorlanmaktadır. Gün boyunca kampüste danışman olarak, geceleri...
6.8 (112 Oy)

İletiTarih: 24 Kasım 2014 15:08
OZAN22

İletiler: 1414

facebook twitter Özel mesaj gönder
OZAN22
Vay vay vay, kolaylıklar dilerim yeni bir dizi daha geliyor. yakaladım

İletiTarih: 24 Kasım 2014 22:36
nutellabrain

İletiler: 2266

Özel mesaj gönder
nutellabrain
Kolay gelsin. Çok Seviyor

İletiTarih: 24 Kasım 2014 22:55
kurt_thewolf

İletiler: 9499

kurt_thewolf
Çevirilerinde kolaylıklar dilerim, sevgili seungrizm. Gülücük

İletiTarih: 24 Kasım 2014 23:00
nano
Japon Sineması
Forum YönetmeniÇevirmen

İletiler: 1086

facebook Özel mesaj gönder
nano
Japon Sineması
Forum YönetmeniÇevirmen
Kolaylıklar dilerim. Gülücük

İletiTarih: 24 Kasım 2014 23:09
seungrizm

Özel mesaj gönder
seungrizm
Quaresmania, juliet, yaren_im22, Splash, SonNefesim, OZAN22, nutellabrain, kurt_thewolf ve nano çok teşekkür ederim. Heyoo Çok Seviyor

« yaren_im22 » yazdı:
Benim hayatımı da diziye döksünler acayip psikolojik bir şey çıkar. Onu da sen çevirirsin. hahahahaha Duramamışsın yine. yakaladım Kolay gelsin bakalım canım. Hıhı

İkimizinkini birleştirelim bütün izlenme rekorlarını altüst ederiz. Heyoo Punky Sorma duramadım ya. Resmen çevir beni diye bağırdı. Hehehehe

« OZAN22 » yazdı:
Vay vay vay, kolaylıklar dilerim yeni bir dizi daha geliyor. yakaladım

Söprayz ortak. hahahahaha

İletiTarih: 25 Kasım 2014 10:13
Landis

İletiler: 51

Özel mesaj gönder
Landis
Kolay gelsin Saygılar

İletiTarih: 25 Kasım 2014 12:41
Themis

Özel mesaj gönder
Themis
Çok felaket olur bak o zaman bu dünya henüz bunu kaldırmaya hazır değil. hahahahaha

@seungrizm
İletiTarih: 26 Kasım 2014 03:10
seungrizm

Özel mesaj gönder
seungrizm
Landis teşekkür ederim.

@yaren_im22 olsun hiç olmazsa dünya bizden haberdar olmuş olur. Fena fikir mi? hahahahaha

İletiTarih: 29 Kasım 2014 14:16
Themis

Özel mesaj gönder
Themis
« seungrizm » yazdı:
Landis teşekkür ederim.

@yaren_im22 olsun hiç olmazsa dünya bizden haberdar olmuş olur. Fena fikir mi? hahahahaha

Bunu yapmak istediğine emin misin? hahahahaha topak Başlığını kirletmeyelim şimdi destana döndürüp de. Kolay gelsin tekrardan ilk bölümün altyazısı da çıkmış zaten. Hehehehe

İletiTarih: 29 Kasım 2014 15:24
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 16 mesaj bulunuyor] Sayfa:: 1, 2 Sonraki »
« Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2023