Giriş Kayıt
Paul Walker trafik kazasında hayatını kaybetti
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 29 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Sayfa:: « Önceki 1, 2
Yazar Mesaj
asab26
Türk Sineması
Yorumbaz

İletiler: 1423

twitter E-Posta gönder Özel mesaj gönder
asab26
Türk Sineması
Yorumbaz
Huzur içinde yat Paul Walker Sümüklü

İletiTarih: 01 Aralık 2013 15:51
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
nightwish

İletiler: 8

Özel mesaj gönder
nightwish
yazık oldu sevdigim bir oyuncuydu R.I.P hoşçakal hoşçakal hoşçakal hoşçakal hoşçakal

İletiTarih: 01 Aralık 2013 16:00
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
hybrid_theory

İletiler: 16

Özel mesaj gönder
hybrid_theory
yaklaşık 12 yıldır ızledığım en sevdiğim aktorlerin en basında gelen benim için gercekten yeri baska olan bir insandı, arkadaslarımın bana haberı vermesiyle sok oldum inanamadım kac farklı yere baktım. Cok üzücü bir olay biz seni arabalarda tanıdık ve sen yine arabada hayatını kaybettin, Keske o araca hiç binmeseydin. Seni seven hayran olan herkesi üzdün, Hızlı yasadın genc öldün. mekanın cennet olsun

İletiTarih: 01 Aralık 2013 16:24
AlCapone86

İletiler: 650

facebook twitter Özel mesaj gönder
AlCapone86
Allah rahmet eylesin ölüm sebebi ise tam ironik.... Sümüklü

İletiTarih: 01 Aralık 2013 16:37
ibrahim254

İletiler: 1224

E-Posta gönder Özel mesaj gönder
ibrahim254
Kendisi sürmüş olsa bu kadar üzülmem ya.

İletiTarih: 01 Aralık 2013 16:59
ubi bene ibi patria
Müdavim

İletiler: 7469

Özel mesaj gönder
ubi bene ibi patria Müdavim
İnsan bir süre sonra bu kişi tanımadığı biri de olsa, sinema sayesinde birçok oyuncuyu seviyor ve ona hayranlık duyuyor, rol-model alıyor ve onu yakınıymış gibi görmeye başlıyor. Sonra böyle bir haberle karşılaşıyor... Ne üzücü.

Bazen sanki ölüm ile arasında bir perde varmış gibidir. Ama sana yakın veya sevdiğin birini kaybettiğinde o perde açılır bir anlığına da olsa ölümü net olarak görürsün. Ama sonra perde kapanır ve hayatına devam edersin. Sonra işler eski haline döner.

İletiTarih: 01 Aralık 2013 18:39
AgacaDalanVar

İletiler: 46

Özel mesaj gönder
AgacaDalanVar
Toprağı bol olsun.

İletiTarih: 01 Aralık 2013 20:48
feyizli

İletiler: 36

Özel mesaj gönder
feyizli
Vay be aralar çoğumuzun idolüydü erken gitti R.I.P.

İletiTarih: 01 Aralık 2013 21:09
qep-che

İletiler: 30

Özel mesaj gönder
qep-che
Yetenekli bir aktördü; toprağı bol olsun...

Bu arada Ramsey Laneti yine tuttu. Adam dün iki tane salladı, Cardiff'e, bugün Paul'un ölüm haberi geldi. "Ramsey sen gol atma, b**unu çıkartıyorsun" diyesi geliyor insanın.

İletiTarih: 01 Aralık 2013 22:35
En son qep-che tarafından 01 Aralık 2013 23:59 tarihinde değiştirildi.
H737
Yorumbaz

İletiler: 528

Özel mesaj gönder
H737 Yorumbaz
« tnfkoray » yazdı:
arabayı kendisi kullanmıyormuş

Ben başka bir yerde kendisi kullanıyor diye okumuştum. Yine de böyle bir kaza görmedim (arabanın tamamını gördüğüm için parçalanmadan) Bu tür bir arabanın bu denli "yok olması" için gerçekten akıllara zarar bir sürat ve savrulma olması lazım (ortadan girdiği için)

Gerçekten yazık olmuş. Toprağı bol olsun.

İletiTarih: 01 Aralık 2013 23:13
bradyfrady
Avrupa Sineması

İletiler: 252

E-Posta gönder Özel mesaj gönder
bradyfrady
Avrupa Sineması
Allah rahmet eylesin.

İletiTarih: 01 Aralık 2013 23:26
Nobunaga_Oda

İletiler: 113

Özel mesaj gönder
Nobunaga_Oda
Hızlı yaşadı ve genç yaşta öldü Allah Rahmet eylesin

İletiTarih: 02 Aralık 2013 02:25
2afoxsem

İletiler: 63

Özel mesaj gönder
2afoxsem
Malesef üzüldük, film de artık ertelenir. Başta kederli ailesi olmak üzere taziyetlerimi bildirir, sabır dilerim.

İletiTarih: 02 Aralık 2013 02:45
52 Hertz

İletiler: 556

facebook twitter Özel mesaj gönder
52 Hertz
Paul Walker'in vefatına bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim. Ne diyelim, toprağı bol olsun. hoşçakal Race in Paradise...

İletiTarih: 03 Aralık 2013 01:44
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 29 mesaj bulunuyor] Sayfa:: « Önceki 1, 2
« Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2023