Giriş Kayıt
Alexa Shae Niziak

Alexa Shae Niziak


Oyuncu

Alexa Shae Niziak, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bay Harrigan’ın Telefonu
2022 Korku Oyuncu 6.0 5,215
2021 Korku Oyuncu 5.2 2,522
2020 Komedi Oyuncu 7.6 18
2019 Suç Oyuncu 7.7 27,134
2018 Dram Oyuncu 4.3 157
2017 Suç Oyuncu 7.9 124,791

Karlar Ülkesi: Kutlama
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 16,439
2013 Komedi Oyuncu 8.1 302,756
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022