Giriş Kayıt
Bestemsu Özdemir

Bestemsu Özdemir


Oyuncu

Bestemsu Özdemir, oyuncu.

Analar ve Anneler (2015) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 6.5 18
2017 Dram Oyuncu 5.8 378
2017 Dram Oyuncu 6.6 388
2015 Dram Oyuncu 5.7 129
2015 Dram Oyuncu 7.2 96
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,411) The 100 (2,221) Castle Rock (1,927) Sharp Objects (1,886) La casa de papel (1,798) Preacher (1,625) The Sinner (1,036) Vikings (1,004) Friends (773) Westworld (699)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018