Giriş Kayıt
Denise Ankel

Denise Ankel


Oyuncu

Denise Ankel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Düş Kırgınları
2018 Dram Oyuncu 5.1 18
2017 Aksiyon Oyuncu 3.4 322
2016 Dram Oyuncu 7.1 848
2015 Komedi Oyuncu 6.2 1,360

Madımak: Carina'nın Günlüğü
2015 Dram Oyuncu 6.2 204
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018