Giriş Kayıt
Minouche Kaftel

Minouche Kaftel


Oyuncu

Minouche Kaftel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.0 30,696
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.2 72,466

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Oyuncu 6.8 14,360

Gençlik
2015 Dram Oyuncu 7.3 60,725

Marslı
2015 Macera Oyuncu 8.0 631,173
2015 Macera Oyuncu 7.1 172,654
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 599,434
2012 Komedi Oyuncu 5.4 9,657
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,676
Film Altyazıları
Upgrade (9,161) Deadpool 2 (5,971) Tag (4,112) Avengers: Infinity War (3,250) Skyscraper (3,040) Adrift (2,462) The Endless (1,849) Down a Dark Hall (1,460) Ah-ga-ssi (768) Bad Samaritan (669)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,686) La casa de papel (2,067) The 100 (1,851) Better Call Saul (1,480) Yellowstone (1,333) Suits (1,143) Vikings (1,048) Friends (1,033) Westworld (1,021) Black Mirror (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018