Giriş Kayıt
Minouche Kaftel

Minouche Kaftel


Oyuncu

Minouche Kaftel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Oyuncu    

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.0 31,826
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 6,371

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.2 73,863

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Oyuncu 6.8 14,632

Gençlik
2015 Dram Oyuncu 7.3 61,475

Marslı
2015 Macera Oyuncu 8.0 639,512
2015 Macera Oyuncu 7.1 174,510
2015 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,373

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 608,762
2012 Komedi Oyuncu 5.4 11,283
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,730
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018