Giriş Kayıt
Ryan Vicik

Ryan Vicik


Animasyon, Görsel Efekt

Ryan Vicik, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Animasyon 7.5 292,502

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 116,504
2017 Aksiyon Animasyon 7.5 477,248

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Animasyon 6.4 173,651

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Animasyon 7.3 359,910

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Animasyon 5.7 47,933
2016 Aksiyon Animasyon 7.0 348,759

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 Animasyon Animasyon 7.1 38,896
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,390) American Gods (3,340) Into the Badlands (2,683) Supernatural (1,597) The Flash (1,542) Vikings (1,385) Arrow (1,322) This Is Us (1,247) The Blacklist (1,158) Criminal Minds (963)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019