Giriş Kayıt
Wakana Aoi

Wakana Aoi (20)


Oyuncu

Wakana Aoi, 30 Haziran 1998 Kanagawa, Japonya doğumlu oyuncu.

Have a Song on Your Lips (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Haziran 1998
Doğum Yeri: Kanagawa, Japonya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu    
2018 20 Macera Oyuncu    
2017 19 Dram Oyuncu 7.6 7
2016 18 Komedi Oyuncu 7.2 855
2015 17 Gizem Oyuncu 5.1 18
2015 17 Macera Oyuncu 6.3 1,373
2015 17 Dram Oyuncu 7.2 334
2014 Suç Oyuncu 7.5 11
2013 15 Dram Oyuncu 7.1 612
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018