Giriş Kayıt
Mike West

Mike West


Oyuncu, Sanat Bölümü

Mike West, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.7 4,945

Entebbe'de 7 Gün
2018 Aksiyon Oyuncu 5.8 8,354
2016 Dram Çeşitli 6.1 163,396
2016 Aksiyon Çeşitli 6.3 21,932

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 99,904
2015 Komedi Çeşitli 7.7 6,266

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 542,049
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 5,892
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019