Giriş Kayıt
Mike West

Mike West


Oyuncu, Sanat Bölümü

Mike West, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.6 4,523

Entebbe'de 7 Gün
2018 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,619
2016 Dram Çeşitli 6.1 162,876
2016 Aksiyon Çeşitli 6.3 21,710

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 98,131
2015 Komedi Çeşitli 7.7 6,195

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 536,824
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 5,856
Dizi Altyazıları
Origin (3,066) Narcos: Mexico (2,677) Titans (1,881) The Big Bang Theory (1,874) Supernatural (1,711) Doctor Who (1,495) The Last Ship (1,220) Outlander (1,168) The Last Kingdom (1,031) The Flash (906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018