Giriş Kayıt
jacki

jacki


Sanat Yönetmeni

jacki, sanat yönetmeni.

Aadukalam (2011), Paruthi Veeran (2007), Boss Engira Baskaran (2010), Engeyum Eppodhum (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.1 469
2015 Komedi Sanat Yönetmeni 4.4 448
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 151
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 240
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 837
2013 Komedi Sanat Yönetmeni 2.7 574
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 487
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 7.9 1,525
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.0 3,804
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 7.3 1,795
2010 Romantik Sanat Yönetmeni 5.5 334
2007 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 2,568
2006 Romantik Sanat Yönetmeni 5.6 38
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019