Giriş Kayıt
Faith Logan

Faith Logan (23)


Oyuncu

Faith Logan, 29 Haziran 1995 Bronxville, New York, ABD doğumlu oyuncu.

(2016) The OA (2016), (2016) Bull (2016), (2017) Rap Kraliçesi (2017), (2018) Hearts Beat Loud (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1995
Doğum Yeri: Bronxville, New York, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

Avengers: Oyunun Sonu
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu    

Sokağın Dili Olsa
2018 23 Suç Oyuncu 7.0 1,029
2018 23 Dram Oyuncu 6.7 593
2018 23 Dram Oyuncu 5.9 2,214
2018 23 Dram Oyuncu 4.7 74
2018 23 Komedi Oyuncu 5.8 2,631

Ocean's 8
2018 23 Aksiyon Oyuncu 6.2 109,458
2018 23 Komedi Oyuncu 6.5 26,309
2018 23 Komedi Oyuncu 6.9 3,975
2018 23 Komedi Oyuncu 5.2 10,854
2018 23 Tarihi Oyuncu    
2018 Biyografi Oyuncu 6.5 4,411
2018 Suç Oyuncu 6.4 3,630
2018 Dram Oyuncu 7.5 6,204
2018 23 Dram Oyuncu 6.5 22
2017 Komedi Oyuncu 6.7 2,606

Sadakat Yolunda
2017 22 Biyografi Oyuncu 7.1 17,667
2017 Dram Oyuncu 8.1 16,421

Rap Kraliçesi
2017 22 Dram Oyuncu 6.7 7,929
2017 22 Dram Oyuncu 6.3 7,680

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 22 Aksiyon Oyuncu 7.5 374,668
2017 22 Komedi Oyuncu 6.4 3,333
2017 22 Aksiyon Oyuncu 7.3 66,623

Henry'nin Kitabı
2017 22 Suç Oyuncu 6.6 17,418

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 22 Aksiyon Oyuncu 6.7 170,618
2017 22 Aksiyon Oyuncu 7.5 251,522
2017 22 Komedi Oyuncu 6.3 1,584

Darphane Soygunu
2017 22 Suç Oyuncu 4.8 1,994
2016 Dram Oyuncu 7.7 57,962

Doktor Strange
2016 21 Aksiyon Oyuncu 7.5 463,631

Trendeki Kız
2016 21 Dram Oyuncu 6.5 142,951
2016 Komedi Oyuncu 6.9 10,556
2016 Dram Oyuncu 7.4 7,390
2016 Dram Oyuncu 8.4 48,633
2016 Dram Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.8 54,193
2015 Dram Oyuncu 8.1 7,977
2015 Suç Oyuncu 8.6 266,642
2015 Aksiyon Oyuncu 8.7 314,087
2015 Dram Oyuncu 8.0 37,636
2014 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.9 184,405

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 147,795
2012 Suç Oyuncu 7.9 91,018
2011 Suç Oyuncu 8.3 271,704
2010 Suç Oyuncu 7.5 27,612
1999 Suç Oyuncu 8.0 65,184
Film Altyazıları
Venom (3,363) A Simple Favor (2,949) First Man (2,160) Roma (2,154) Between Worlds (1,379) Lukas (1,229) The House with a Clock in Its Walls (1,182) The Predator (1,101) Sky Hunter (915) Mowgli (864)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,170) Arrow (3,136) The Flash (2,127) Supernatural (2,115) Supergirl (1,705) Counterpart (1,134) La Casa de Papel (928) Friends (783) The Big Bang Theory (749) Doctor Who (725)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018