Giriş Kayıt
Faith Logan

Faith Logan (23)


Oyuncu

Faith Logan, 29 Haziran 1995 Bronxville, New York, ABD doğumlu oyuncu.

(2016) The OA (2016), (2016) Bull (2016), (2017) Rap Kraliçesi (2017), (2018) Hearts Beat Loud (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1995
Doğum Yeri: Bronxville, New York, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 5.3 40
2018 23 Dram Oyuncu 7.0 169
2018 23 Suç Oyuncu 6.4 442
2018 23 Dram Oyuncu 5.8 1,282
2018 23 Komedi Oyuncu 5.8 2,381

Ocean's 8
2018 23 Aksiyon Oyuncu 6.3 94,026
2018 23 Komedi Oyuncu 6.5 23,974
2018 23 Dram Oyuncu 6.9 2,821
2018 23 Komedi Oyuncu 5.2 10,152
2018 23 Tarihi Oyuncu    
2018 Biyografi Oyuncu 6.5 4,199
2018 Suç Oyuncu 6.4 3,370
2018 Dram Oyuncu 7.6 5,926
2018 23 Dram Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 6.7 2,529

Sadakat Yolunda
2017 22 Biyografi Oyuncu 7.1 17,206
2017 Dram Oyuncu 8.1 15,049

Rap Kraliçesi
2017 22 Dram Oyuncu 6.6 7,673
2017 22 Dram Oyuncu 6.3 7,279

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 22 Aksiyon Oyuncu 7.5 363,862
2017 22 Komedi Oyuncu 6.4 3,214
2017 22 Aksiyon Oyuncu 7.3 65,171

Henry'nin Kitabı
2017 22 Suç Oyuncu 6.6 16,766

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 22 Aksiyon Oyuncu 6.7 168,517
2017 22 Aksiyon Oyuncu 7.5 245,912
2017 22 Komedi Oyuncu 6.3 1,472

Darphane Soygunu
2017 22 Suç Oyuncu 4.8 1,964
2016 Dram Oyuncu 7.8 56,990

Doktor Strange
2016 21 Aksiyon Oyuncu 7.5 453,982

Trendeki Kız
2016 21 Dram Oyuncu 6.5 140,645
2016 Komedi Oyuncu 6.9 10,126
2016 Dram Oyuncu 7.4 7,321
2016 Dram Oyuncu 8.4 47,486
2016 Dram Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.8 53,411
2015 Dram Oyuncu 8.1 7,894
2015 Suç Oyuncu 8.6 263,371
2015 Aksiyon Oyuncu 8.7 301,928
2015 Dram Oyuncu 8.0 37,326
2014 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.9 182,294

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 145,957
2012 Suç Oyuncu 7.9 90,265
2011 Suç Oyuncu 8.4 270,334
2010 Suç Oyuncu 7.5 27,203
1999 Suç Oyuncu 8.0 63,995
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018