Giriş Kayıt
Satish Vegesna

Satish Vegesna


Oyuncu Yönetmeni, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Satish Vegesna, oyuncu yönetmeni, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
Yönetmen Asistanı
8.9 513
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 59
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 52
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 277
2011 Oyuncu Yönetmeni 6.5 94
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 1,002
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018