Giriş Kayıt
Yuna Yoshino

Yuna Yoshino


Oyuncu

Yuna Yoshino, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 603
2015 Animasyon Oyuncu 6.2 147
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 667
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 3,020
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 934
2015 Macera Oyuncu 7.5 2,718
2015 Animasyon Oyuncu 8.3 3,519
2015 Animasyon Oyuncu 6.9 188
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019