Giriş Kayıt
Bill Salvatore

Bill Salvatore


Oyuncu

Bill Salvatore, oyuncu.

(2018) Christmas at Pemberley Manor (2018), (2017) Romance at Reindeer Lodge (2017), (2018) Christmas on Honeysuckle Lane (2018), (2015) The Murder Pact (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.3 379
2018 Dram Oyuncu 6.4 514
2018 Oyuncu 6.4 1,009
2018 Gerilim Oyuncu 5.5 228
2017 Romantik Oyuncu 6.5 762
2017 Dram Oyuncu 5.5 492
2017 Gerilim Oyuncu 5.5 328
2017 Gerilim Oyuncu 5.4 104
2016 Komedi Oyuncu 8.0 48
2015 Gerilim Oyuncu 5.8 515
2014 Komedi Oyuncu 6.9 648
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019