Giriş Kayıt
Jenei Attila

Jenei Attila


Dublör, Oyuncu

Jenei Attila, dublör, oyuncu.

Ajan (2015), Cehennem (2016), Strike Back (2010), HHhH (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör 8.0 1,405
2017 Aksiyon Dublör 6.4 8,710
2016 Aksiyon Dublör 6.3 3,029

Cehennem
2016 Aksiyon Dublör 6.2 126,370
2016 Dublör    

Son Krallık
2015 Aksiyon Dublör 8.3 37,733

Ajan
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 205,403

9 Nisan
2015 Dram Dublör 6.5 3,212

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 131,157
2010 Aksiyon Dublör 8.3 25,316
Film Altyazıları
Upgrade (6,659) Deadpool 2 (5,989) Avengers: Infinity War (3,212) Skyscraper (3,117) Tag (2,708) Adrift (2,381) Down a Dark Hall (1,893) The Endless (1,097) Ah-ga-ssi (767) Ready Player One (661)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,141) Castle Rock (2,082) The 100 (1,687) Sharp Objects (1,550) Preacher (1,297) Better Call Saul (1,132) Vikings (1,014) Westworld (975) Suits (961) Friends (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018