Giriş Kayıt
Kornelia Horvath

Kornelia Horvath


Oyuncu

Kornelia Horvath, oyuncu.

(2016) Hayran (2016), (2013) Dracula (2013), (2016) Ae Dil Hai Mushkil (2016), (2014) Beyaz Tanrı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beni Satan Casus
2018 Aksiyon Oyuncu 6.0 38,222
2017 Komedi Oyuncu 5.9 546

İntikam
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 76,922

Jüpiter'in Uydusu
2017 Dram Oyuncu 6.2 2,096

Stalin'in Ölümü
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 55,626
2017 Aksiyon Oyuncu 7.5 461,455
2017 Oyuncu    

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Oyuncu 6.8 14,332

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.3 348,008
2016 Dram Oyuncu 5.8 17,935

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.7 136,372

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.5 58,043

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 38,237
2016 Komedi Oyuncu 5.0 152
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 185,502

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 206,292
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 6,573

Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 14,055

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 134,371

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 303,015

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 625,513

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 47,235
2015 Dram Oyuncu 7.5 10,011
2015 Dram Oyuncu 6.2 859

Beyaz Tanrı
2014 Dram Oyuncu 6.9 13,453

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 80,768

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 135,376
2013 Dram Oyuncu 7.4 26,626
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 25,818
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,457
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019