Giriş Kayıt
Kornelia Horvath

Kornelia Horvath


Oyuncu

Kornelia Horvath, oyuncu.

(2016) Hayran (2016), (2013) Dracula (2013), (2016) Ae Dil Hai Mushkil (2016), (2014) Beyaz Tanrı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beni Satan Casus
2018 Aksiyon Oyuncu 6.4 6,372
2017 Komedi Oyuncu 5.9 225

İntikam
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 69,382

Jüpiter'in Uydusu
2017 Dram Oyuncu 6.2 1,699

Stalin'in Ölümü
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 44,021
2017 Aksiyon Oyuncu 7.5 430,410
2017 Oyuncu    

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Oyuncu 6.8 13,330

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 312,424
2016 Dram Oyuncu 5.8 15,340

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.7 130,963

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.6 54,590

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 34,914
2016 Komedi Oyuncu 5.0 111
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 178,903

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 195,630
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 13,570

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 128,315

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 289,074

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 599,050

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 45,733
2015 Dram Oyuncu 7.5 9,541
2015 Dram Oyuncu 6.1 722

Beyaz Tanrı
2014 Dram Oyuncu 6.9 11,935

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 74,819

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 131,105
2013 Dram Oyuncu 7.4 26,304
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,389
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,059) Better Call Saul (3,244) The 100 (2,087) La casa de papel (1,945) Sharp Objects (1,419) Suits (1,373) Vikings (1,127) Friends (1,055) Black Mirror (999) Yellowstone (954)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018