Giriş Kayıt
Joshua Lopez

Joshua Lopez


Yapımcı

Joshua Lopez, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Yapımcı 6.9 121
2012 Animasyon Yapımcı 7.3 691

Tiger & Bunny: Başlangıç
2012 Animasyon Yapımcı    
2012 Animasyon Yapımcı 6.3 82
2011 Animasyon Yapımcı 7.6 377
2010 Animasyon Yapımcı 7.5 1,111
2008 Animasyon Yapımcı 7.3 970
2007 Animasyon Yapımcı 7.3 1,679
2006 Animasyon Yapımcı 7.3 2,680
2004 Animasyon Yapımcı 8.2 37,120
2004 Animasyon Yapımcı 8.7 9,275
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018