Giriş Kayıt
Gregory Schwabe

Gregory Schwabe


Oyuncu

Gregory Schwabe, oyuncu.

Kara Gün (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 7.3 33,823
2018 Tarihi Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 7.9 27
2017 Belgesel Oyuncu 8.6 7,891
2017 Fantastik Oyuncu    

Kara Gün
2016 Suç Oyuncu 7.4 72,609
2016 Biyografi Oyuncu 7.3 113,974

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 116,860

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.8 323,312
2016 Suç Oyuncu 7.8 210
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019