Giriş Kayıt
Ou Hao

Ou Hao


Oyuncu

Ou Hao, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 6.3 1,306
2017 Tarihi Oyuncu 3.7 388
2017 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,024
2016 Romantik Oyuncu 5.4 8
2015 Dram Oyuncu 5.2 277
2014 Komedi Oyuncu 5.9 178
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,877) Shameless (3,539) Castle Rock (2,697) Bodyguard (2,474) The First (1,781) La Casa de Papel (1,307) The 100 (1,180) A Discovery of Witches (1,044) Take Two (962) The Big Bang Theory (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018