Giriş Kayıt
Michael Smetham

Michael Smetham


Animasyon

Michael Smetham, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Animasyon 6.2 11,195
2004 Animasyon Animasyon 6.4 6,101

Tarzan Ve Jane
2002 Animasyon Animasyon 5.4 4,562

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Animasyon 5.8 15,711
1996 Animasyon Animasyon    
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018