Giriş Kayıt
Michael Smetham

Michael Smetham


Animasyon

Michael Smetham, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Animasyon 6.3 5,797
2004 Animasyon Animasyon    

Tarzan Ve Jane
2002 Animasyon Animasyon 5.3 3,798

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Animasyon 5.8 15,444
1996 Animasyon Animasyon    
Film Altyazıları
Upgrade (9,528) Deadpool 2 (6,438) Tag (4,252) Avengers: Infinity War (3,505) Skyscraper (3,194) Adrift (2,594) The Endless (1,888) Down a Dark Hall (1,623) Ah-ga-ssi (833) Bad Samaritan (714)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,823) La casa de papel (2,202) The 100 (1,996) Better Call Saul (1,565) Yellowstone (1,390) Suits (1,229) Vikings (1,168) Sharp Objects (1,166) Westworld (1,105) Friends (1,096)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018