Giriş Kayıt
Bobby Morgan

Bobby Morgan


Sanat Bölümü, Yapımcı

Bobby Morgan, sanat bölümü, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aile Sanat Bölümü 3.9 121
2011 Komedi Yapımcı 6.4 5,092

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Çeşitli 5.8 76,322

Yedi Yaşam
2008 Dram Çeşitli 7.6 264,034

Gerçek Masallar
2008 Komedi Çeşitli 6.1 80,830
2008 Aksiyon Çeşitli 6.4 402,824
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019