Giriş Kayıt
Bobby Morgan

Bobby Morgan


Sanat Bölümü, Yapımcı

Bobby Morgan, sanat bölümü, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aile Sanat Bölümü 4.0 119
2011 Komedi Yapımcı 6.3 4,997

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Çeşitli 5.8 75,578

Yedi Yaşam
2008 Dram Çeşitli 7.6 261,609

Gerçek Masallar
2008 Komedi Çeşitli 6.1 80,201
2008 Aksiyon Çeşitli 6.4 398,197
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,160) Supernatural (3,129) Titans (2,206) Better Call Saul (1,259) La Casa de Papel (1,189) Outlander (1,158) The Gifted (1,149) Legends of Tomorrow (1,128) Doctor Who (997) Supergirl (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018