Giriş Kayıt
Paul Biddiss

Paul Biddiss


Oyuncu

Paul Biddiss, oyuncu.

Stalin'in Ölümü (2017), Peterloo (2018), Kingsman: Altın Çember (2017), (2015) Görevimiz Tehlike 5 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Çeşitli 6.6 944

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Çeşitli 6.5 312,994

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Suç Çeşitli 6.5 171,845

Stalin'in Ölümü
2017 Biyografi Çeşitli 7.2 57,782

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Çeşitli 6.8 219,950

Suikastçı
2017 Aksiyon Çeşitli 6.2 55,682

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Çeşitli 5.2 113,807
2017 Dram Çeşitli 8.5 96,075
2016 Aksiyon Çeşitli 6.6 186,783

Hain
2016 Suç Oyuncu 6.2 16,970

Suç/lu
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.3 50,467

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Çeşitli 6.2 79,765
2016 Dram Çeşitli 8.2 17,004

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Oyuncu 8.0 771,263

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 135,440

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.4 304,997
2015 Dram Çeşitli 7.4 16,884

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Oyuncu 7.7 533,395
2014 Aksiyon Çeşitli 7.6 374,524
2014 Aksiyon Oyuncu 8.4 40,706

Hazine Avcıları
2014 Dram Oyuncu 6.1 116,292
2011 Dram Çeşitli 8.9 290,460
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019