Giriş Kayıt
Kari Rosenberg

Kari Rosenberg


Yapımcı, Senarist

Kari Rosenberg, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Çeşitli 6.3 1,056
2015 Animasyon Yapımcı 5.2 515
2015 Animasyon Çeşitli 7.4 2,208

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 Animasyon Çeşitli 7.3 6,468

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Çeşitli 6.0 15,051

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 Animasyon Çeşitli 6.7 11,074

Uçaklar
2013 Animasyon Çeşitli 5.7 39,490

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.0 5,605

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
2012 Animasyon Çeşitli 7.2 9,513

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Çeşitli 7.2 9,002
2011 Animasyon Çeşitli 7.4 1,179
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019