Giriş Kayıt
Jeffery J. Boggs

Jeffery J. Boggs


Oyuncu, Casting, Yönetmen Asistanı

Jeffery J. Boggs, oyuncu, casting, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 9.7 21
1996 Dram Çeşitli 6.9 300
1995 Müzikal Çeşitli 5.7 1,065
1994 Dram Çeşitli 6.4 2,166
1993 Western Çeşitli 5.5 3,633

Arizona Rüyası
1993 Komedi Casting 7.4 38,234
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 19,012

Bir Yıldız Doğuyor
1976 Dram Oyuncu 6.4 8,003
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019