Giriş Kayıt
Daiki Hamano

Daiki Hamano


Oyuncu

Daiki Hamano, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 8.0 555
2018 Animasyon Oyuncu 7.7 930
2017 Animasyon Oyuncu 6.9 484
2016 Animasyon Oyuncu 6.6 194
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 630
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 2,846
2015 Animasyon Oyuncu 6.7 871
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 1,737
2015 Macera Oyuncu 7.5 2,497
2015 Animasyon Oyuncu 8.3 3,287
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 1,572
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 62,424
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019