Giriş Kayıt
Daiki Hamano

Daiki Hamano


Oyuncu

Daiki Hamano, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 459
2016 Animasyon Oyuncu 6.6 188
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 601
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 2,710
2015 Animasyon Oyuncu 6.7 829
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 1,655
2015 Macera Oyuncu 7.5 2,359
2015 Animasyon Oyuncu 8.3 3,129
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 1,519
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 61,222
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,964) Supernatural (4,368) The Big Bang Theory (3,326) Origin (2,379) Doctor Who (1,280) Better Call Saul (1,267) The Last Ship (1,204) La Casa de Papel (1,203) Arrow (1,064) Friends (1,058)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018