Giriş Kayıt
Kristen McGuire

Kristen McGuire (33)


Oyuncu, Senarist

Kristen McGuire, 27 Ağustos 1985 ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Ansatsu kyôshitsu (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1985
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Başak
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 7.9 523
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 278
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 350
2016 Animasyon Oyuncu 8.5 3,352
2016 Animasyon Oyuncu 5.4 46
2016 Animasyon Oyuncu 6.3 192
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 1,406
2016 Animasyon Senarist 6.2 398
2015 30 Animasyon Oyuncu 6.2 541
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 2,136
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 108
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 173
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 3,575
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 196
2012 Animasyon Oyuncu 8.2 3,988
2012 27 Animasyon Oyuncu 7.0 7,655
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,120) Supernatural (3,910) Shameless (2,848) The Big Bang Theory (2,554) The Flash (2,512) Better Call Saul (2,399) Arrow (1,841) La Casa de Papel (1,325) Manifest (1,181) Titans (1,137)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018