Giriş Kayıt
Arunraja Kamaraj

Arunraja Kamaraj


Müzisyen, Oyuncu

Arunraja Kamaraj, müzisyen, oyuncu.

Jigarthanda (2014), Pizza (2012), Kadhalum Kadanthu Pogum (2016), Demonte Colony (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Müzik 5.4 282
2016 Gizem Müzik 5.4 246
2016 Komedi Müzik 7.3 1,870
2016 Komedi Müzik 3.6 171
2015 Komedi Müzik 5.4 615
2015 Korku Müzik 7.0 1,491
2015 Aksiyon Müzik 5.7 953
2015 Komedi Müzik 5.7 1,159
2014 Dram Müzik 8.4 7,929
2013 Korku Müzik 6.5 514
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,626
2012 Korku Müzik 8.1 5,035
Dizi Altyazıları
Arrow (3,779) Vikings (2,486) The Flash (1,765) Supergirl (1,360) Doctor Who (1,013) Counterpart (866) La Casa de Papel (807) Supernatural (748) Friends (721) The Big Bang Theory (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018