Giriş Kayıt
James McDonald

James McDonald


Oyuncu, Yapımcı

James McDonald, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aile Yapımcı 5.5 42
2018 Oyuncu    
2016 Aile Oyuncu 6.7 19

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Oyuncu 5.1 14,263
2007 Talk-Show Oyuncu 6.1 138
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019