Giriş Kayıt
Lana Condor

Lana Condor (21)


Oyuncu

Lana Condor, 11 Mayıs 1997 Can Tho, Vietnam doğumlu oyuncu.

Sevdiğim Tüm Erkeklere (2018), Deadly Class (2018), High School Lover (2017), Alita: Savaş Meleği (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1997
Doğum Yeri: Can Tho, Vietnam
Burcu: Boğa
Boyu: 1.6 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alita: Savaş Meleği
2019 Aksiyon Oyuncu 7.6 24,584
2018 Dram Oyuncu 8.1 3,118

Sevdiğim Tüm Erkeklere
2018 21 Dram Oyuncu 7.3 54,087
2017 20 Dram Oyuncu 5.0 513

Kara Gün
2016 19 Suç Oyuncu 7.4 73,669
2016 19 Aksiyon Oyuncu 7.0 343,045
1991 News Oyuncu 6.6 201
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019