Giriş Kayıt
Jason J Lai

Jason J Lai


Oyuncu

Jason J Lai, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.9 37

Gece Hayvanları
2016 Dram Oyuncu 7.5 182,932
2016 Suç Oyuncu 5.6 234

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 178,826
2014 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Upgrade (11,637) Tag (6,325) Deadpool 2 (5,795) Avengers: Infinity War (3,091) Skyscraper (2,308) The Endless (2,200) Adrift (1,906) Bad Samaritan (751) Ah-ga-ssi (746) Ready Player One (535)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,004) Better Call Saul (1,989) The 100 (1,924) La casa de papel (1,887) Suits (1,420) Yellowstone (1,188) Friends (1,046) Vikings (1,034) Black Mirror (1,021) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018