Giriş Kayıt
Sartaj Aulakh

Sartaj Aulakh


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Sartaj Aulakh, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 1,355
2015 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.7 10,202
2015 Dram Sanat Bölümü 8.0 2,727
2013 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 4,007
2012 Aksiyon Oyuncu 4.1 3,341
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018