Giriş Kayıt
Sartaj Aulakh

Sartaj Aulakh


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü, Oyuncu

Sartaj Aulakh, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 1,380
2015 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.7 10,581
2015 Dram Sanat Bölümü 8.0 2,802
2013 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 4,112
2012 Aksiyon Oyuncu 4.1 3,373
Film Altyazıları
Venom (2,984) A Simple Favor (2,702) First Man (1,955) Roma (1,341) Between Worlds (1,245) The Predator (972) Lukas (952) Sky Hunter (842) Mowgli (770) Goosebumps 2: Haunted Halloween (661)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,884) Vikings (2,808) The Flash (1,764) Supergirl (1,634) Supernatural (1,098) Counterpart (1,070) La Casa de Papel (830) The Big Bang Theory (681) Friends (680) Doctor Who (660)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018