Giriş Kayıt
Lucas Armendariz

Lucas Armendariz


Oyuncu

Lucas Armendariz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 8.0 3,922
2018 Komedi Oyuncu 5.1 103
2018 Belgesel Oyuncu 7.2 626
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,291
2017 Suç Oyuncu 7.4 1,781
2015 Korku Oyuncu 5.5 9,792
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,752
Dizi Altyazıları
Vikings (5,919) Supernatural (2,663) Titans (2,544) The Flash (1,878) Doctor Who (1,320) The Gifted (1,305) Outlander (1,117) The Big Bang Theory (1,080) La Casa de Papel (1,028) Black Mirror (1,000)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018