Giriş Kayıt
Lucas Armendariz

Lucas Armendariz


Oyuncu

Lucas Armendariz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2018 Belgesel Oyuncu 7.1 32
2017 Suç Oyuncu 7.4 1,137
2015 Korku Oyuncu 5.5 8,587
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,366
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,992) The 100 (2,674) La casa de papel (2,126) Castle Rock (1,941) Sharp Objects (1,738) Preacher (1,504) The Sinner (1,204) Vikings (1,095) Westworld (889) Friends (860)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018