Giriş Kayıt
Alfred Bjerre Larsen

Alfred Bjerre Larsen


Oyuncu

Alfred Bjerre Larsen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 7.0 9
2017 Animasyon Oyuncu 6.2 499

Kaptan Cingöz Macera Peşinde
2015 Animasyon Oyuncu 4.6 205
2014 Komedi Oyuncu 5.2 92
2012 Komedi Oyuncu 8.1 5,225
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,227) Into the Badlands (2,691) The Flash (1,867) American Gods (1,772) Arrow (1,399) Vikings (1,299) This Is Us (1,051) Supernatural (1,023) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (805)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019