Giriş Kayıt
Michelle Tabora

Michelle Tabora


Oyuncu

Michelle Tabora, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Oyuncu 5.3 75,103
2016 Aksiyon Oyuncu 4.9 9,255
2016 Suç Oyuncu 5.5 1,523

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 94,476
2015 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,638
2015 Komedi Oyuncu 6.1 18,676

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Oyuncu 6.4 128,202

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Çeşitli 5.1 44,163
Dizi Altyazıları
True Detective (3,503) The Flash (2,408) Shameless (2,094) Vikings (2,093) Star Trek: Discovery (1,756) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,596) Inside No. 9 (1,586) This Is Us (1,178) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019