Giriş Kayıt
Jose Alvarado

Jose Alvarado


Yapımcı

Jose Alvarado, yapımcı.

Traded (2016), Weaponized (2016), 4Got10 (2015), American Violence (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı 4.5 1,359
2016 Aksiyon Yapımcı 5.1 2,386
2016 Aksiyon Yapımcı 4.4 1,710
2016 Aksiyon Yapımcı 3.5 296
2015 Aksiyon Yapımcı 4.1 1,720
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018