Giriş Kayıt
Lane Lovegrove

Lane Lovegrove


Oyuncu

Lane Lovegrove, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.0 15,541

Kağıttan Kentler
2015 Dram Oyuncu 6.3 82,872
2015 Dram Oyuncu 5.6 1,163
2014 Korku Oyuncu 6.0 20,307
2014 Suç Oyuncu 7.2 3,031
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 71,985
2011 Suç Oyuncu 8.4 268,128

Sevgili John
2010 Dram Oyuncu 6.3 122,191
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,187) The 100 (2,429) La casa de papel (1,836) Castle Rock (1,745) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,370) The Sinner (1,128) Vikings (951) Westworld (787) Friends (768)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018