Giriş Kayıt
Lane Lovegrove

Lane Lovegrove


Oyuncu

Lane Lovegrove, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.0 16,121

Kağıttan Kentler
2015 Dram Oyuncu 6.3 84,870
2015 Dram Oyuncu 5.5 1,357
2014 Korku Oyuncu 6.0 21,015
2014 Suç Oyuncu 7.2 3,063
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 73,507
2011 Suç Oyuncu 8.3 271,704

Sevgili John
2010 Dram Oyuncu 6.3 124,528
Film Altyazıları
Venom (3,137) A Simple Favor (2,815) First Man (2,025) Roma (1,721) Between Worlds (1,297) Lukas (1,101) The Predator (1,037) Sky Hunter (886) Mowgli (809) Goosebumps 2: Haunted Halloween (781)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,000) Vikings (2,944) The Flash (1,953) Supergirl (1,659) Supernatural (1,642) Counterpart (1,120) La Casa de Papel (886) Friends (737) The Big Bang Theory (716) Doctor Who (680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018