Giriş Kayıt
Baris Arduç

Baris Arduç (30)


Oyuncu

Baris Arduç, 09 Ekim 1987 doğumlu oyuncu.

Kiralık Aşk (2015), Mutluluk Zamani (2017), Sadece Sen (2014), (2014) Deliha (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1987
Burcu: Terazi
8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 30 Komedi Oyuncu 7.5 2,777
2015 Komedi Oyuncu 6.8 4,164
2015 Dram Oyuncu 6.5 68
2014 27 Komedi Oyuncu 4.6 2,793
2014 27 Dram Oyuncu 7.3 2,760
2013 Dram Oyuncu 6.3 115
2011 Dram Oyuncu 7.0 25
2011 Dram Oyuncu 3.5 114
2011 Komedi Oyuncu 2.6 243
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,203) The Sinner (2,003) Castle Rock (1,328) La Casa de Papel (1,320) Shameless (1,273) A Discovery of Witches (1,234) Suits (1,191) Bodyguard (1,169) The 100 (1,146) Fear the Walking Dead (909)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018