Giriş Kayıt
Baris Arduç

Baris Arduç (30)


Oyuncu

Baris Arduç, 09 Ekim 1987 doğumlu oyuncu.

Kiralık Aşk (2015), Mutluluk Zamani (2017), Sadece Sen (2014), (2014) Deliha (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1987
Burcu: Terazi
8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 30 Komedi Oyuncu 7.5 2,778
2015 Komedi Oyuncu 6.8 4,165
2015 Dram Oyuncu 6.5 68
2014 27 Komedi Oyuncu 4.6 2,796
2014 27 Dram Oyuncu 7.3 2,771
2013 Dram Oyuncu 6.3 115
2011 Dram Oyuncu 7.0 25
2011 Dram Oyuncu 3.5 114
2011 Komedi Oyuncu 2.6 243
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018