Giriş Kayıt
Baris Arduç

Baris Arduç (31)


Oyuncu

Baris Arduç, 09 Ekim 1987 doğumlu oyuncu.

Kiralık Aşk (2015), Mutluluk Zamani (2017), Sadece Sen (2014), (2014) Deliha (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1987
Burcu: Terazi
8.8 (6 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 30 Komedi Oyuncu 7.5 2,869
2015 Komedi Oyuncu 6.8 4,281
2015 Dram Oyuncu 6.5 69
2014 27 Komedi Oyuncu 4.7 2,845
2014 27 Dram Oyuncu 7.3 2,859
2013 Dram Oyuncu 6.2 117
2011 Dram Oyuncu 7.0 26
2011 Dram Oyuncu 3.5 114
2011 Komedi Oyuncu 2.5 245
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,553) Supernatural (4,085) The Big Bang Theory (2,953) Origin (2,083) Doctor Who (1,179) Better Call Saul (1,116) La Casa de Papel (1,051) Legends of Tomorrow (1,020) The Last Ship (1,018) Arrow (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018