Giriş Kayıt
Jorge Navarro

Jorge Navarro


Oyuncu

Jorge Navarro Figueroa, oyuncu.

Gerçek İsmi: Jorge Navarro Figueroa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 3.2 668

Şantaj
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,067
2016 Suç Çeşitli 8.1 8,239
2016 Komedi Oyuncu 7.2 4,849

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 93,192
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018