Giriş Kayıt
Jorge Navarro

Jorge Navarro


Oyuncu

Jorge Navarro Figueroa, oyuncu.

Gerçek İsmi: Jorge Navarro Figueroa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 3.2 709

Şantaj
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,242
2016 Suç Çeşitli 8.1 8,874
2016 Komedi Oyuncu 7.2 5,035

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6.2 93,595
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018