Giriş Kayıt
Rocci Williams

Rocci Williams


Oyuncu, Dublör

Rocci Williams, oyuncu, dublör.

Kod Adı: Angel (2019), İntikam Vakti (2021), Nefesini Tut 2 (2021), (2016) The Last Dragonslayer (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.85 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikam Vakti
2021 Aksiyon Oyuncu 7.2 35,696

Nefesini Tut 2
2021 Aksiyon Oyuncu 6.0 59,501
2020 Biyografi Oyuncu 6.9 777
2020 Dram Oyuncu 7.1 4,585

Kod Adı: Angel
2019 Aksiyon Oyuncu 6.4 100,185
2019 Dram Oyuncu 6.8 4,875

Ruh Avcısı
2018 Suç Oyuncu 7.7 55,416
2017 Aksiyon Oyuncu 2.5 482
2017 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.4 2,957

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 220,076
2016 Fantastik Oyuncu 5.6 1,464
2016 Suç Oyuncu 3.5 171
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023