Giriş Kayıt
Young Joon Lee

Young Joon Lee


Yapımcı

Young Joon Lee, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 6.6 40
2013 Komedi Yapımcı 8.3 2,489
2013 Aksiyon Yapımcı 7.7 30
2013 Dram Yapımcı 7.9 867
2012 Gizem Yapımcı 8.1 352
2011 Tarihi Yapımcı 7.4 19
2008 Tarihi Yapımcı 7.7 119
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018