Giriş Kayıt
Young Joon Lee

Young Joon Lee


Yapımcı

Young Joon Lee, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 6.6 22
2013 Komedi Yapımcı 8.5 563
2013 Aksiyon Yapımcı 7.4 11
2013 Dram Yapımcı 7.9 747
2012 Gizem Yapımcı 8.3 118
2011 Tarihi Yapımcı 8.0 7
2008 Tarihi Yapımcı 8.5 65
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018