Giriş Kayıt
Luan Agostinho

Luan Agostinho


Kameraman, Oyuncu

Luan Agostinho, kameraman, oyuncu.

Tam Gaz (2017), Hızlı ve Öfkeli 8 (2017), Halka 3 (2017), Sleepless (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kameraman 6.4 5,098
2018 Dram Kameraman 5.8 1,283
2018 Dram Kameraman 6.3 197
2018 Dram Kameraman 6.6 7,007

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kameraman 7.6 332,286
2017 Biyografi Kameraman 5.8 17,279

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Kameraman 6.7 169,490

Halka 3
2017 Dram Kameraman 4.5 32,095
2017 Aksiyon Kameraman 5.6 23,467
2017 Suç Kameraman 8.4 9
2016 Suç Kameraman 7.6 5,137
2016 Dram Kameraman 7.3 8,558

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Çeşitli 6.3 68,565

Kuralsız
2015 Macera Çeşitli 6.2 192,316
2015 Aksiyon Çeşitli 6.8 5,739
2015 Komedi Çeşitli 6.5 69,951
2015 Dram Kameraman 4.7 2,906
2014 Dram Çeşitli 7.6 44,162

Kökenler
2013 Dram Oyuncu 8.3 100,762
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018