Giriş Kayıt
Ben Tanguay

Ben Tanguay


Oyuncu

Ben Tanguay, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 4.5 461

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 108,393

Büyükler 2
2013 Komedi Oyuncu 5.4 127,580

Ateşli Aynasızlar
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 152,757
2013 Komedi Oyuncu 5.7 2,778

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 81,434

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 6.9 535,335

Senden Önce
2011 Komedi Oyuncu 6.1 67,500

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Oyuncu 5.2 52,065

Dövüşçü
2010 Biyografi Oyuncu 7.8 314,799

Büyükler
2010 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.0 209,042

Tüylü Bela
2010 Komedi Oyuncu 3.8 14,579
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019