Giriş Kayıt
Myeong Gong

Myeong Gong


Oyuncu

Myeong Gong, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.8 28

Su Tanrısı'nın Gelini
2017 Fantastik Oyuncu 6.9 174
2016 Komedi Oyuncu 7.2 85
2016 Komedi Oyuncu 6.7 9
2014 Dram Oyuncu 6.1 30
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,355) Shameless (3,777) Bodyguard (2,212) Castle Rock (1,555) Fear the Walking Dead (1,544) Suits (1,281) The First (1,180) La Casa de Papel (1,028) The 100 (987) Mayans M.C. (795)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018