Giriş Kayıt
Marcus D. Stimac

Marcus D. Stimac


Oyuncu

Marcus D. Stimac, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 6.7 2,927
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 1,542
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 2,051
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 2,666
2013 Animasyon Oyuncu 8.8 107,322
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 2,276
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 3,215
2012 Aksiyon Oyuncu 7.6 17,833
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019