Giriş Kayıt
Trish Unzicker

Trish Unzicker


Oyuncu

Trish Unzicker, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.2 533
2016 Gizem Oyuncu 7.9 857
2015 Romantik Oyuncu 5.2 1,001
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 4,945

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Oyuncu 6.7 27,819

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 77,850
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019