Giriş Kayıt
Leo Chell

Leo Chell (37)


Oyuncu

Leo Chell, 21 Şubat 1981 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Monochrome (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Şubat 1981
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Macera Oyuncu 6.0 3,651
2016 35 Dram Oyuncu 5.5 83
2014 33 Dram Oyuncu 7.9 4,763
2014 33 Dram Oyuncu 7.2 24,420
2013 Dram Oyuncu 7.7 5,052
2013 Dram Oyuncu 7.4 2,242
2013 Macera Oyuncu 6.7 9,837
2000 Dram Oyuncu 5.0 895
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018