Giriş Kayıt
Leo Chell

Leo Chell (37)


Oyuncu

Leo Chell, 21 Şubat 1981 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Monochrome (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Şubat 1981
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Merhamet
2018 37 Macera Oyuncu 6.0 4,444
2016 35 Dram Oyuncu 5.4 94
2014 33 Dram Oyuncu 7.9 4,809
2014 33 Dram Oyuncu 7.2 24,752
2013 Dram Oyuncu 7.7 5,332
2013 Dram Oyuncu 7.5 2,276
2013 Macera Oyuncu 6.7 9,928
2000 Dram Oyuncu 5.1 910
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019