Giriş Kayıt
Leo Chell

Leo Chell (37)


Oyuncu

Leo Chell, 21 Şubat 1981 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Monochrome (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Şubat 1981
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Macera Oyuncu 6.0 2,638
2016 35 Dram Oyuncu 5.7 75
2014 33 Dram Oyuncu 8.0 3,088
2014 33 Dram Oyuncu 7.2 24,180
2013 Dram Oyuncu 7.6 4,844
2013 Dram Oyuncu 7.4 1,761
2013 Macera Oyuncu 6.7 9,763
2000 Dram Oyuncu 5.1 875
Dizi Altyazıları
The 100 (2,868) Castle Rock (2,285) La casa de papel (1,913) Better Call Saul (1,464) Vikings (1,058) The Sinner (1,030) Sharp Objects (886) Preacher (877) Westworld (869) Friends (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018