Giriş Kayıt
David Major

David Major


Görsel Efekt, Animasyon

David Major, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Görsel Efekt 5.7 13,229

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Görsel Efekt 6.3 71,539

Otel Transilvanya 2
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.7 90,909

Küçük Prens
2015 Animasyon Animasyon 7.7 49,176
2014 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
7.2 4,977
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019