Giriş Kayıt
Ashley Santos

Ashley Santos


Oyuncu

Ashley Santos, oyuncu.

(2015) I'm Not Ready for Christmas (2015), (2016) My Summer Prince (2016), (2016) Broadcasting Christmas (2016), (2015) Once I Was a Beehive (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Oyuncu 6.2 770
2016 Romantik Oyuncu 6.4 1,009
2016 Macera Oyuncu 2.7 226
2016 Komedi Oyuncu 6.4 1,106
2016 Fantastik Oyuncu 5.4 1,054
2016 Komedi Oyuncu 7.7 148
2015 Aksiyon Oyuncu 4.4 831
2015 Komedi Oyuncu 6.2 1,294
2015 Komedi Oyuncu 6.3 947
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019