Giriş Kayıt
Alessandro Bernardini

Alessandro Bernardini


Oyuncu

Alessandro Bernardini, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 6.1 95
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 6,454
2016 Oyuncu 8.0 392
2015 Suç Oyuncu 7.4 14,602

Huysuzluğu Bırak
2015 Suç Oyuncu 7.2 2,903
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019